Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Garvar Lundins gränd 10, 1,5 tr (vån 2)

Slutpris: 4 800 000 kr

Garvar Lundins gränd 10, 1,5 tr (vån 2)

Ljus och välplanerad 2:a med absolut toppläge invid Norr Mälarstrand och Riddarfjärden!

Ljus och ytterst välplanerad tvåa med absolut toppläge på Kungsholmen. Belägen på lugn vändplan med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden nedanför porten. Mycket bra skick med stilrent renoverat kök samt helkaklat badrum med tvättmaskin och smakfulla materialval. 20-talscharm med högt i tak, takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. Stora, eleganta fönsterpartier och generöst ljusinsläpp. Vy mot Norr Mälarstrand och sjöutsikt mot Riddarfjärden från vardagsrummet. För extern förvaring finns ett rymligt källarförråd om ca 5 kvm. Stilfull 20-talsfastighet med vackert trapphus och hiss. Balkonger finns på varje halv trappa i trapphuset. Stabil, äkta förening med god ekonomi samt låg belåning och som äger marken.

Absolut toppläge på Kungsholmen invid högst populära Kungsholmstorg. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Attraktiva Norr Mälarstrand och Riddarfjärdens vatten och båtliv rakt ner för gatan. I området finns många populära restauranger såsom Rådhusbaren, Mäster Anders, Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen. Grönskande Kronobergsparken, Rålambshovsparken och Pontonjärparken inom kort gångavstånd. Kungsholmstorg har ett rikt utbud av service, restauranger, caféer och shopping. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Ypperliga kommunikationer med bussar samt närliggande T-bana Rådhuset. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad