Till salu

Landsnora, Sollentuna

Gärdstuguvägen 27

9 995 000 kr
area icon Yta
  • 215 m2 boarea
  • 43 m2 biarea
  • 1 118 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1973
Gärdstuguvägen 27

Högt och insynsskyddat läge!

Insynsskyddat och högt läge // Sjöglimt // Altan i söderläge // Dubbelgarage // Tre fungerande öppna spisar // Bastu // Nyrenoverat kök // Två entréer // Möjligt hemmakontor

Välkommen till ett ljust och fint hus i Landsnora! Här bor du i ett insynsskyddat läge med sjöglimt samt en altan i rakt söderläge! Huset bjuder på ett luftigt och stort vardagsrum med fungerande öppen spis. Det rymliga vardagsrummet har plats för en stor soffgrupp och även ett matsalsbord om så önskas. Härifrån når du altanen i söderläge. Vardagsrummet har även kontakt med det nyrenoverade köket och mellan kök och vardagsrum finns en naturlig matplats. Köket är renoverat 2022 och är fullt utrustat med kvalitativa och nya vitvaror. På det övre planet finns även två nymålade sovrum med bra förvaring och plats för dubbelsäng i båda rummen. Från det ena sovrummet når du även den breda balkongen. Här finns också ett badrum samt en gäst WC. Från vardagsrummet når du även altanen i söderläge. På altanen finns det gott om plats för utemöbler och även en fungerande öppen spis.

På det undre planet finns även här en entré, vilket möjliggör ett hemmakontor för den som önskar det. På detta våningsplan har du tre bra sovrum och ett sovrum/kontor i anslutning till det ena sovrummet. Alla tre sovrum har plats för en dubbelsäng och ett av sovrummen har dessutom en öppen spis. Vidare hittar du en bastu, tvättstuga och förråd på detta våningsplan.

När du kör in på tomten har du gott om plats att parkera flera bilar och här finns även ett dubbelgarage. Vid denna del av huset finns även en stor uteplats med plats för loungemöbler.

Eftersökt villaområde i attraktiva Landsnora med direkt närhet till badklippor och populära promenadstråk längs Edsvikens vatten. Här finns också Edsbergs slott med flertalet kulturevenemang året om. Närområdet erbjuder flertalet förskolor och skolor samt populära Rudbecks gymnasium. Det finns också en trevlig lekplats i kvarteren. All önskvärd daglig service nås på gång- eller cykelavstånd vid Häggviks handelsplats, Edsbergs- samt Sollentuna Centrum. För större shoppingombud nås Mall of Scandinavia, Täby centrum och Kista galleria inom en kvart med bil. För den aktiva finns utegymmet, Sollentunavallen, och Medley på gångavstånd och dessutom erbjuds skridskoåkning på Edsvikens vatten vintertid. När ni är hungriga finns Edsbacka krog eller varför inte en god glass på Edsvikens gelateria? Kommunala bussarna 627 och 607 tar dig till Sollentuna pendeltågsstation för vidare färd.

Välkommen hem!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Planlösning från Gärdstuguvägen 27, Till salu i Landsnora, Sollentuna Planlösning från Gärdstuguvägen 27, Till salu i Landsnora, Sollentuna
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad