Såld

Svartbäcken, Uppsala

Gamla uppsalagatan 13B

Slutpris: 2 230 000 kr

Gamla uppsalagatan 13B

Hörnlägenhet med fint ljusinsläpp!

Välkommen till en mycket ljus och välplanerad hörnlägenhet på första våningen (1 trappa upp) i omtyckta svartbäcken. Luftigt vardagsrum med vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck samt utgång till balkongen med härlig förmiddagssol. Välutrustat modernt kök, stort sovrum med garderober och ett rymligt badrum med badkar. Gott om förvaring med garderober i hall, samt ett rymligt externt förråd beläget i markplan.

I Svartbäcken finns ICA butik, caféer, restauranger samt gott om grönområden och parker. Sportanläggning och bad vid Fyrishov samt trevliga promenadstråk längs med Fyrisån. Till centrum tar det bara några minuter med cykel och busshållplats nns nära.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad