Till salu

Roslags Näsby, Täby

Gamla Norrtäljevägen 134

Nästa visning
calendar icon söndag 10 december 11:00 - 11:45
5 795 000 kr Fast pris
area icon Yta
  • 97 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 862 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2024
Gamla Norrtäljevägen 134

Genomgående och social fyrarummare med balkong i söderläge!

Genomgående bostad med rymlig balkong i söderläge med plats för utemöbler. Ett fullt utrustat kök med rymlig matplats. Den sociala planlösningen gör att du har kök och vardagsrum i anslutning med varandra. De tre separata sovrummen ligger i varsitt hörn vilket skapar en privat känsla för respektive rum. Två stilrena badrum med handdukstork och dusch i respektive badrum. Det större badrummet är utrustat med tvättmaskin samt torktumlare.

Bostaden erbjuder en hög standard och du väljer kostnadsfritt mellan tre designlinjer – Sommar, Höst eller Vinter.

I Västra Roslags Näsby, planerar OBOS att bygga Brf Roslagsporten som rymmer 60 bostadsrätter. Här bor du i ett av Täbys bästa kollektivtrafiklägen, bara ett stenkast från Roslagsbanan.

Just nu kan du som köper en bostad i Brf Roslagsporten få avgiftsfritt i 12 månader. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder. OBOS täcker även en del av föreningens räntekostnad i upp till 4 år från inflytt. Kontakta våra mäklare för mer information!

Läs mer om projektet

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! Visningen sker i vår visningsbod. söndag 10 december, 11:00 - 11:45
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Gamla Norrtäljevägen 134, Till salu i Roslags Näsby, Täby

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad