Såld

Länna, Huddinge

Gamla Dalarövägen 14A

Slutpris: 7 950 000 kr

Gamla Dalarövägen 14A

Ljus och öppen funkisvilla med känsla av lyx

**Accepterat pris** Välkomna in i en modern funkisvilla byggd 2014 med öppna sociala ytor och en ljus och luftig atmosfär. Hela huset har en känsla av lyx och elegans som möter funktionalitet. Ljusa ytskikt möter jordnära toner som skänker både energi och harmoni. Här bor ni bekvämt på 139 kvm boyta fördelat på tre sovrum, ett spatiöst kök i öppen planlösning mot vardagsrum, ett loft och två badrum. Dessutom finns en härlig trädgård med en stor altan för alla sommarens fina dagar.

Villan välkomnar in er med en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Hallen mynnar ut i villans hjärta - låt dig hänföras av det fantastiskt öppna köket i öppen planlösning mot vardagsrum. Takets vinklar och höga mitt ger rummet en enastående karaktär och en otrolig rymd. De stora fönsterpartierna från golv till tak gör att rummet verkligen badar i ljus. Ovanför kök och vardagsrum finns ett loft med ett mysigt allrum som blickar ut över det storslagna rummet.

Köket är en dröm att laga mat i med arbetsyta på både köksbänk och köksö, noggrant utvalda materialval och vitvaror av hög kvalitet. Vardagsrummets del har gott om utrymme för en maffig soffgrupp och en matgrupp för flera personer. Denna sociala yta bjuder in till umgänge med nära och kära, matlagning tillsammans och att bara njuta av den härliga atmosfären. Under sommarmånaderna kan ni flytta tillställningarna ut till den vidsträckta altanen, tända grillen och duka upp för långbord. Altanen erbjuder också plats för solstolar och en loungegrupp för avslappning i solen. Villan omsluts av en välskött trädgård med en härlig grön gräsmatta. Här finns chans att skapa er egen trädgård med odlingslådor och rabatter.

Från hallen nås resterande rum i villan; tre ombonade sovrum varav ett huvudsovrum med både platsbyggda garderober och skåp som ger chans till organiserad förvaring. Vidare finns två fräscha helkaklade badrum som är fullt utrustade, varav den ena med badkar och det andra med en duschhörna.

Område
Omgivet att natursköna områden, sjö och skog erbjuder detta läge lugn och harmoni. Samtidigt bor ni nära både Länna och Skogås centrum där ni hittar all tänkbar kommersiell service samt ett brett utbud av samhällsservice. Området har alla skolnivåer upp till gymnasiet och det finns gott om grönområden och idrottsfaciliteter att ta del av. Skogås sträcker sig längs en lång kustlinje mot Drevviken, vilket ger utmärkta möjligheter för avkoppling och rekreationsaktiviteter. En bekväm biltur bort finns Tyresta nationalpark och naturreservat.

Till Stockholm City tar ni er med bil på ca 15 minuter. För den som föredrar att åka kommunalt går busslinje 893 från Vallmyravägen in till City. Åt andra hållet tar ni er till Haninge Centrum, Handen och Brandbergen Centrum med busslinje 830.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gamla Dalarövägen 14A, Såld i Länna, Huddinge
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad