Såld

Kungsholmen, Stockholm

Gambrinusgatan 3, 5tr

Slutpris: 5 500 000 kr

Gambrinusgatan 3, 5tr

Väldisponerad tvåa med kungsbalkong och vacker utsikt över takåsar!

På ett högt och ostört läge med en magisk utsikt väntar en väldisponerad tvåa med låg avgift. Unik kungsbalkong där du kan njuta av härlig förmiddagssol samt den underbara utsikten över takåsar, Stadshustornet och kyrktornen på Södermalm. Här är det enkelt att möblera efter önskemål och fina utrymmen för odlingar finns för dig med gröna fingrar. Välkommen upp till våning 5 för att trivas med välplanerade ytor där varje kvadratmeter får sin fulla rätt och där ljusinsläppet är påtagligt från stora fönsterpartier. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar perfekta ytor för umgänge och samvaro. Köket är välplanerat med full maskinell utrustning och fin plats för matbord intill fönstret. Det rofyllda sovrummet har utmärkta förvaringsmöjligheter i två klädkammare. Badrummet är stilrent med helkaklade väggar i vitt och hallen har bra förvaring i garderob. Sammantaget en mycket trivsam bostad på Kungsholmen med ljuva förutsättningar att trivas.

Belägen i äkta välskött förening som äger marken. Föreningen har en mycket god ekonomi och kommer bli skuldfri inom de närmsta månaderna. För medlemmarna finns tvättstuga, ett kombinerat cykel/barnvagnsrum och garage med 9 st parkeringsplatser med laddstolpar. Idyllisk grönskande innergård med pergola, trädäck, grillplats, sittplatser, rutschkana och sandlåda för barnen. Här bor du med närhet till Norr Mälarstrand med Riddarfjärdens vatten och båtliv. Inom ett par minuters promenad når ni Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med fullt utbud av service. Utmärkta kommunikationer finns med ca 5 minuters promenad till Rådhusets tunnelbana och vid Fridhemsplan finns tunnelbanans blå- och gröna linje samt bussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gambrinusgatan 3, 5tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close