Till salu

Årsta, Uppsala

Fyrislundsgatan 56

Nästa visning
calendar icon söndag 3 december 13:45 - 14:00
1 150 000 kr
area icon Yta
  • 24,2 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 233 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1969
Fyrislundsgatan 56

Högt belägen 1:a i gröna Årsta med närhet till Gränbystaden

Välkomna till en välplanerad etta, högt beläget i hus med hiss. Planlösningen fördelar sig på en hall med goda förvaringsmöjligheter samt renoverat arbetskök, duschrum samt ett rymligt rum med stort fönsterparti och plats för säng, soffa och mindre matgrupp.

Tack vare den låga avgiften gör sig denna lägenhet perfekt för den som söker efter sitt första egna boende, för studenten eller som övernattningslägenhet.

Tillträdet anpassas efter köparens önskemål!

BRF Årsta är en trevlig och välskött förening, här får medlemmarna bl a tillgång till tre stycken uteplatser med grill och trädgårdsmöbler, motionsrum samt boulebana. Med sitt tilltalande läge får ni närhet till både lugnet hos naturen och bekvämligheter i Årsta centrum, som t ex ICA, apotek, restauranger och café. Via bra bussförbindelser och enkelt cykelavstånd tar ni er smidigt till city och resecentrum. Du som bilpendlar tar dig snabbt ut på E4:an på endast några minuter. I närområdet hittar ni Gränbystaden med ett gott utbud av service och affärer.

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 3 december, 13:45 - 14:00
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Fyrislundsgatan 56, Till salu i Årsta, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad