Kommande bostad

Årsta, Uppsala

Fyrislundsgatan 56

  • price tag icon 1 295 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 150 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 24,2 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 295 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1969
Fyrislundsgatan 56

Högt belägen 1:a i gröna Årsta med närhet till Gränbystaden

Välkomna till en välplanerad etta, högt beläget i hus med hiss. Planlösningen fördelar sig på en hall med goda förvaringsmöjligheter samt renoverat arbetskök, duschrum samt ett rymligt rum med stort fönsterparti och plats för säng, soffa och mindre matgrupp.

Tack vare den låga avgiften gör sig denna lägenhet perfekt för den som söker efter sitt första egna boende, för studenten eller som övernattningslägenhet.

Tillträdet anpassas efter köparens önskemål!

BRF Årsta är en trevlig och välskött förening, här får medlemmarna bl a tillgång till tre stycken uteplatser med grill och trädgårdsmöbler, motionsrum samt boulebana. Med sitt tilltalande läge får ni närhet till både lugnet hos naturen och bekvämligheter i Årsta centrum, som t ex ICA, apotek, restauranger och café. Via bra bussförbindelser och enkelt cykelavstånd tar ni er smidigt till city och resecentrum. Du som bilpendlar tar dig snabbt ut på E4:an på endast några minuter. I närområdet hittar ni Gränbystaden med ett gott utbud av service och affärer.

Intresseanmälan
Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Fyrislundsgatan 56, Kommande i Årsta, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad