Såld

Årsta, Uppsala

Fyrislundsgatan 50

Slutpris: 1 275 000 kr

Fyrislundsgatan 50

Välplanerad och modern 1:a i lugna Årsta!

Välkomna till en mycket välplanerad bostad belägen i fastighet med hiss från markplan! Bostaden är i genomgående fint skick och genomgick renovering 2014/2015. Här erbjuds du en hall med utrymme för avhängning och förvaring i garderob med skjutdörrar, välutrustat kök med bland annat diskmaskin och gott om förvaring i över- och underskåp. Modernt, helkaklat badrum med klinker på golv samt ett allrum med plats för bland annat säng och soffa.

I Årsta bor du endast ett stenkast bort från Gränbystaden där du hittar ett brett utbud av såväl shopping, gym och större livsmedelsbutiker. I närheten finns även Årsta Centrum med service i form av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek och restauranger. Med 15-30 minuters promenad finns stadskärnan och resecentrum. Enkel anslutning till E4:an för dig som pendlar med bil, bra bussförbindelser samt cykelvägar till city.

Utmärkt boende för dig som söker ett första boende, studentboende alternativt övernattningslägenhet. Här bor du med närhet till alla bekvämligheter du behöver, Ica Årstahallen, spelombud, goda kommunikationer samt trevliga grönområden.

Välkommen att anmäla ditt intresse till mäklaren!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fyrislundsgatan 50, Såld i Årsta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad