Kommande bostad

Salabacke, Uppsala

Fyrislundsgatan 37C

  • price tag icon 2 784 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 495 000 kr
  • lamp and chair icon 1.5 rum och kök
area icon Yta
  • 35 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 784 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2016
Fyrislundsgatan 37C

Optimerad lägenhet med bra avgift!

// Ring för att boka privat visning redan idag!//

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet, trevligt belägen i byggnad från 2016 med hiss från markplan. Här får ni en rymlig och ljus balkong om ca 8 kvm med delvis utsikt över innergården. Lägenheten har bl a en öppen planlösning, ett fint ljusinsläpp och fina parkett- och klinkergolv. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett källarförråd som enkelt nås med hiss. Tillträdet är enligt ök.

Planlösningen ger er entré/hall med flera garderober, kök med inredning från Marbodal, vardagsrum med utgång till balkongen, ett fräscht duschrum med kombimaskin och sovdelen som rymmer en 120cm säng nås via vardagsrummet.

Här bor du med närhet till grönska och med god tillgänglighet till stadskärnan. . Möt framtiden i Uppsalas mest växande stadsdelar. Ett stenkast från boendet ligger det ständigt växande Gränby Staden med närmare 120 butiker och ett gediget restaurangutbud som de kommande åren dessutom kommer att utökas med ännu mer kultur, service och såklart en mängd nya butiker. I direkt närhet finns Årsta torg med Ica, vårdcentral och annan service.

Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan
Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Fyrislundsgatan 37C, Kommande i Salabacke, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad