Kommande bostad

Salabacke, Uppsala

Fyrislundsgatan 23C

  • price tag icon 6 178 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 995 000 kr
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 98 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 178 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Fyrislundsgatan 23C

I populära Sala backe erbjuds nu en fyra i toppskick med stor balkong i sydväst lugnt belägen mot gården . Här bor du med närhet till all tänkbar service och sköna promenadstråk i naturen.

I denna moderna lägenhet välkomnas man av en praktisk hall med gott om förvaring, ett fräscht badrum med modernt klinkergolv i terazzoimitation, tvättmaskin och torktumlare. Ljust vardagsrum med utgång till balkong i sydvästläge med härlig eftermiddagssol och vacker utsikt. Köket har grå slätlackerade luckor med integrerad diskmaskin för en mer minimalistisk känsla. Stänkskydd i samma terazzoimmitation som i badrummet som gör att lägenheten håller en röd tråd. Samtliga vitvaror är i rostfritt stål..

På Fyrislundsgatan 23 C bor ni endast ett stenkast bort från Gränbystaden med ett stort utbud av all service och handel som kan önskas. Årsta Centrum med smidig service i form av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek och restauranger hittar ni heller inte långt ifrån lägenheten. Till city tar du dig smidigt med cykel eller buss och här bor du även med närhet till E4 för dig som pendlar!

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

Intresseanmälan
Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Fyrislundsgatan 23C, Snart till salu i Salabacke, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad