Till salu

Salabacke, Uppsala

Fyrislundsgatan 23B

  • price tag icon 3 209 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 390 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 34 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 209 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Fyrislundsgatan 23B

Högt belägen etta i nyskick! Sovalkov, stort badrum och hiss från markplan.

I populära Salabacke erbjuds nu en etta i toppskick, näst högst upp i huset, med stor balkong i väst lugnt belägen mot innergården. Här bor du med närhet till all tänkbar service och sköna promenadstråk i naturen.

Planlösningen erbjuder ett ljust vardagsrum med sovalkov i öppen planlösning mot köket och utgång till balkong i väst med härligt solläge. Köket har grå slätlackerade luckor och samtliga vitvaror är i rostfritt stål. Lägenheten har en genomgående fina golv och ljusgråa väggar. Stort, fräscht badrum med klinkergolv, dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I hallen har du gott om förvaring i skjutdörrsgarderober.

I Salabacke bor du med direkt närhet till all tänkbar service. Ett stenkast från boendet ligger den ständigt växande gallerian Gränbystaden med närmare 160 butiker, biograf och ett gediget restaurangutbud. Uppsala centrum når du bekvämt med cykel eller buss.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Intresseanmälan
Helene Malmsten
Ansvarig mäklare

Helene Malmsten

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Helene

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Fyrislundsgatan 23B, Till salu i Salabacke, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad