Såld

Almunge, Uppsala

Furuvägen 4

Slutpris: 1 850 000 kr

Furuvägen 4

Välkomna till ett vinterbonat fritidshus med tillgång till pool i området. Stor härlig tomt!

Trevligt och fint renoverat hus med underbar tomt i soligt läge. Huset på 67 kvm är bra disponerat med hall, kök och vardagsrum med öppen planlösning, helkaklat badrum, sovrum och barnkammare. Stor inglasad veranda under tak samt trädäckad altan. Huset är ljust och fint då det är ytskiktsrenoverat samt att det är ny el. Det finns även en gäststuga och en redskapsbod. Infart med plats för flera bilar. Lugnt och fint läge, endast 3 mil till Uppsala centrum. Möjligt för den som önskar att bygga ut huset med ca 20 kvm. Uppgifter från säljare.

Nedre delen av tomten är plan med stor plan gräsmatta, fruktträd och buskar. Från tomten når du områdets fina gemensamma pool. Underbar natur med bär och svampskogar. I Almunge finns mataffär, skola och förskola, vårdcentral, tandläkare, idrotts- och simhall och bensinmack. På sommaren går Lennakatten, som idag är en museéjärnväg, mellan Faringe station och Uppsala Östra vilket är en uppskattad tur. Bra kommunikationer med buss till Uppsala och Arlanda. Välkommen!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Furuvägen 4, Såld i Almunge, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad