Kommande bostad

Bromma - Ålsten, Stockholm

Furusångsvägen 18

19 800 000 kr
area icon Yta
  • 187 m2 boarea
  • 68 m2 biarea
  • 616 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1931
Furusångsvägen 18

Villadröm i Ålsten

Varmt välkomna till en vacker och väldisponerad villa anno 1931, belägen på attraktiv lummig hörntomt i eftertraktade Ålsten. Villan disponeras i tre plan och har en total golvyta om 255 kvm och en tomtarea om 661 kvm.

Här bor du mitt i villaidyllen med endast en kort promenad till såväl bad och kommunikation som butiker och service. Samtidigt nås Stockholms innerstad relativt enkelt med allmänna kommunikationsmedel eller med bil. Familjen har bott här i många år, men nu är det dags att ta nästa steg och de lämnar ett stilfullt och vackert hem i fint skick. Här är det bara att flytta in och leva din dröm. Villan har plats för hela familjen med bland annat, fyra sovrum på övre plan, ett härligt generöst sällskapsrum i fil med vacker matsal, ett generöst stilfullt kök, tre badrum, terasser och balkonger i flera väderstreck samt ett helt källarplan. Källarplanet har en separat ingång vilket möjliggör uthyrning, generationsboende eller utrymme för den egna företagaren, om så önskas. Villan är perfekt belägen på en charmig och lummig hörntomt och på uppfarten finns plats för två bilar.

Entréplan
Väl över tröskeln välkomnas du in i en stilfull hall med kapprum på ena sidan och gästwc på andra sidan. Genom en mäktig inre hall leds du sedan vidare in i själva hjärtat av bostaden - kök, matsal och sällskapsrum i fil. Hela entréplanet badar i ljus tack vare höga eleganta spröjsade fönsterpartier. Köket är kvalitativt och stilsäkert renoverat 2018 med nya snickerier från Tibrokök, vackra bänkskivor i sten och kvalitativa vitvaror från Siemens. Från köket nås en av husets härliga terasser. Köket har gott om plats för matlagning och en härlig matplats i centrum. Från köket nås sällskapsrummet som är generöst och luftigt med ett otroligt vackert fönsterparti. I matsalen finns gott om plats för större sällskap runt bordet och här finns också en av husets eldstäder. Vackra speglade skjutdörrar delar av matsal och sällskapsrum. Flertalet originaldetaljer finns bevarade, såsom fiskbensmönstrad ekparkett, speglade dörrar och vackra spröjsade fönster.

Övre plan
På övre plan finns fyra sovrum samt en övre hall som binder samman planet. Här erbjuds ett generöst helkaklat badrum, med såväl dusch som badkar. Master bedroom har en hel platsbyggd garderobsvägg och här finns utgång till en av våningsplanets balkonger. På detta plan finns vindslucka med stege till vindsutrymmet.

Källarplan
Källarplanet rymmer tvättstuga, bastu och wc/ dusch, hobbyrum /tv-rum, förråd, allrum med egen entré och vinkällare, för den som önskar. Källarplanet nås även genom en separat entré och här finns flera möjligheter med exempelvis generationsboende eller uthyrningsdel. Stora delar av källarplanet har klinker med vattenburen golvvärme.

Området
Villaområdet Ålsten ligger lugnt och vackert inte långt ifrån Mälarens strand och samtidigt med närhet till Stockholm Innerstad. Till största delen är det villabebyggelse i området men här finns också radhus och lägenheter. Här ligger Äppelviksskolan och flertalet förskolor, Västerleds Kyrka, fina Alléparken med bl.a. bageri/café och perrong för 12:ans spårvagn. I området finns också Ålstensskogen med vacker natur, det mycket populära Solviksbadet, Ålstens Hamnen med restaurang Bryggan och bensinmack för båtarna, Smedslättens Lawn Tennisklubb med mera. Området är underbart att promenera runt i, eller motionera ibland den vackra bebyggelsen och trädgårdarnas grönska.

Sammantaget är detta en mycket vacker och stilfull villa anno 1931 med stor charm och potential i eftertraktade och familjevänliga Ålsten. Varmt välkommen hem!

Gör gärna en intresseanmälan, så håller jag er informerade om kommande visningar.

Med vänlig hälsning,
Therese Nilsdotter 0706703221
E-mail: [email protected]

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Therese Nilsdotter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Planlösning från Furusångsvägen 18, Kommande i Bromma - Ålsten, Stockholm Planlösning från Furusångsvägen 18, Kommande i Bromma - Ålsten, Stockholm Planlösning från Furusångsvägen 18, Kommande i Bromma - Ålsten, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad