Såld

Bromma - Norra Ängby, Stockholm

Frösövägen 8

Slutpris: 9 500 000 kr

Frösövägen 8

Med rymd och ljus på södervänd tomt!

Välkommen till denna rymliga och ljusa familjevilla med garage på solig, södervänd tomt. Villan ligger på en lugn och barnvänlig återvändsgata och har endast haft två ägare sedan byggåret 1969.
Villan bjuder på ett entréplan med matsal och kök i ljus, öppen planlösning med utgång till en rymlig terrass i soligt söderläge. Här finns också ett sovrum/TV-rum, dusch/WC och en tvättstuga. I en separat del av detta plan finns även ett praktiskt och bra garage, som du når in till via garageporten. Laddstolpe finns intill porten.
Via en ljus och bred trappa med fönster kommer du upp till övre planets ljusa och möblerbara hall, som ansluter till tre bra sovrum. Här finns också ett helkaklat badrum med badkar, rymlig klädkammare samt ett härligt ljust och stort vardagsrum med stämningsfull braskamin och utgång till solig södervänd balkong.
Från huset har du närhet till både Norra Ängby Skola, Ängby IP, Kyrksjölöten, Björklunds Hage med 4-H gård, Ängby Slott, kommunikationer och service.

Välkommen till Frösövägen 8!

Ansvarig mäklare

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Frösövägen 8, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Frösövägen 8, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad