Till salu

Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm

Frödingsvägen 10, 1,5 tr

4 495 000 kr Utgångspris
area icon Yta
  • 60 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 150 kr/mån
floors icon Våning
  • 1.5 av 4 (ingen hiss)
Frödingsvägen 10, 1,5 tr

Fyra rum (möjlig trea) på naturskön innerstadsadress

Välkommen till en unik fyra på en av Fredhälls bästa adresser. Här bor du på våning två i ett klassiskt mintgrönt hus från 1932.

Lägenheten består av 60 välplanerade kvadratmeter och ligger mitt i hjärtat av den lummiga stadsdelen som bjuder på omedelbar närhet till rustika fik, italienska restauranger och frodiga naturområden. Tunnelbana och bussar finns en rask promenad bort och de natursköna badklipporna väntar precis bortom knuten. Här bor du i en grön oas i Stockholms innerstad.

Du möts direkt av en rymlig hall, trägolv och generös takhöjd som ger boendet ett luftigt intryck. Alla rum badar i förmiddagsljus från fönstren som alla vetter mot den nyrenoverade Spårvagnsparken och ger en harmonisk utsikt över park, träd och öppen himmel. Den öppna planlösningen gör det vita Marbodal-köket och vardagsrummet till en socialt, modernt och väldigt lättmöblerat hem. Badrummet är fräscht och stilrent med vita kakelytor, grått klinkergolv med golvvärme.

Lägenheten bjuder även på vackra originaldetaljer såsom stora fönsterpartier med breda fönsterbrädor och ett vackert platsbyggt originalskåp i ändan av korridoren. Som bonus får man även med ett större skafferi, förvaringsrum eller kanske en “walk-in-closet” beroende på nya ägarens behov och önskemål.

Bostaden disponeras idag som en fyra med tre sovrum för en familj, men kan enkelt förvandlas till en rymlig trea med ett större sovrum och ett mindre gäst- eller barnrum. Alternativt kan man välja att skapa en stor tvårumslägenhet.

Frödingsvägen 10 är en populär adress som nu kan bli ditt nya hem. Tveka inte att kontakta oss för chansen att bo lugnt och naturnära med närhet till det mesta.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Planlösning från Frödingsvägen 10, 1,5 tr, Till salu i Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm Planlösning från Frödingsvägen 10, 1,5 tr, Till salu i Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad