Såld

Fålhagen, Uppsala

Frodegatan 14B

Slutpris: 2 450 000 kr

Frodegatan 14B

Bo i hjärtat av Fålhagen med hiss från markplan!

I hjärtat av Fålhagen finner du denna rymliga tvåa i absolut toppskick i fastighet med hiss men med husets ursprungliga charm bevarad. Här bor du på en av Uppsalas mest attraktiva adresser med direkt närhet till Resecentrum och ett stenkast till S:t Göransparken.

Lägenheten är exklusivt påkostad och erbjuder bl.a. ett genomgående ljust parkettgolv, ett modernt kök med påkostade vitvaror, ett vardagsrum med stora fönster, ett rymligt sovrum med gott om utrymme bakom garderober med skjutdörrar samt ett stilrent badrum i absolut toppskick. Här får du dessutom en stor balkong i skyddat sydvästläge samt en härlig loft med gott om utrymme för utemöblemang.

Lägenhetens ursprungliga 40-talscharm med t.ex. den väl tilltagna takhöjden och djupa fönsternischerna tillsammans med den nya moderna planlösningen ger ett boende som har allt.

Som boende på Frodegatan i Fålhagen bor du med ett ypperligt pendlarläge med endast några få minuters promenadavstånd till Resecentrum, centralt men ändå tryggt och stillsamt utan störande trafik. Det finns gott om service i området, såsom torghandel på Vaksala torg, livsmedelsbutiker och apotek. Även hela Uppsala centrums utbud finns på bekvämt gångavstånd. Föreningens medlemmar har tillgång till ett hobbyrum i källaren, övernattningsrum samt gemensam tvättstuga. På gården finns en magisk paviljong med utemöbler och möjligheter att låna grill för härliga sommarkvällar.

Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad