Kommande bostad

Ektorp, Nacka

Frihetsvägen 17

  • price tag icon 4 000 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2.5 rum och kök
area icon Yta
  • 59,2 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 000 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 1985
Frihetsvägen 17

** Radhuskänsla ** Två uteplatser ** Egen entré ** Trivsamt område nära vacker natur ** Genomgående ljusinsläpp **

Ring för privatvisning!

Här erbjuds nu ett välplanerat och mysigt hem med radhuskänsla i en stabil förening på populära Frihetsvägen! Den omedelbara känslan av trivsel är påtaglig, både i lägenheten och i området med närhet till naturen. Bostaden fördelar sig på en välkomnande hall med plats för avhängning, ett rymligt kök, ett helkaklat badrum och vardagsrum. Två st sovrum, nuvarande ägare har valt att dela av det tidigare större sovrummet för att nyttja två sovrum. Hemmet har ett trivsamt kök med gott om förvaringsskåp och arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, diskmaskin, kyl/frys. Köket har sin naturliga matplats in till fönstret med plats för 4–6 matgäster. Det helkaklade badrummet är välutrustat med badkar, wc, badrumsskåp och tvättmaskin. Ljust och inbjudande vardagsrum med utrymme för soffa, tv-möbel och förvaring. Vardagsrummet leder ut till en härlig uteplats helt insynskyddad mot grönska! Perfekt för middagar med familj och vänner. I direkt anslutning till entrén finns ett förråd som tillhör lägenheten. Utöver detta finns det nedanför trappan ett gemensamt cykel- och barnvagnsförråd som delas.

Välkommen hem!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka

Intresseanmälan
Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Dokument och länkar

Planlösning från Frihetsvägen 17, Kommande i Ektorp, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad