Såld

Kungsholmen, Stockholm

Fridhemsgatan 64 A, 4 tr.

Slutpris: 6 150 000 kr

Fridhemsgatan 64 A, 4 tr.

Ljus och fin sekelskifteslägenhet med solig balkong högt upp i huset.

Nu ges tillfälle att förvärva denna ljusa och och trevliga 2:a med öppen planlösning. Bostaden har vackra välbevarade orginaldetaljer och en härlig takhöjd á 3 meter. Smakfullt renoverad med genomgående vackra betsade och nåtade furugolv. Vackra ursprungsdetaljer såsom takrosetter, höga golvlister och djupa fönsternischer med generösa ljusinsläpp. Med öppen planlösning mot vardagsrummet och köket känns bostaden ljus och luftig. Det rofyllda sovrummet med plats för dubbelsäng har en stor tillhörande klädkammare. Bostaden är belägen mellan två innergårdar så här bor man tyst och lugnt. Den rymliga balkongen á 5,5 m2 ligger i västläge och har utsikt mot den lummiga innergården med sol från kl. 13 till 18. Då balkongen är den överst placerade tillåts grill och här njuter man gärna en kopp kaffe till utsikten över de vackra takåsarna.

Här bor man ett stenkast ifrån vatten och grönområde med närhet till såväl trevliga Rörstrandsgatan, med sitt stora utbud av caféer och restauranter, som Fridhemsplan, Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken och Hornsbergs Strand extra populärt. Ett varierat utbud av butiker finns i Västermalmsgallerian samt flera stora matbutiker. Älskar du nybakat bröd på morgonen har Fridhemsplan mängder med alternativ såsom två Fabrique bagerier och Gataue i Västermalmsgallerian. Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Här går även två tunnelbanelinjer som tar dig in till city på 5 minuter.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close