Såld

Kungsholmen, Stockholm

Fridhemsgatan 33, 1,5 tr

Slutpris: 7 500 000 kr

Fridhemsgatan 33, 1,5 tr

Ljus och välplanerad sekelskiftestrea med härlig balkong i väst mot idyllisk innergård!

Ljus och ytterst välplanerad sekelskiftestrea i mycket bra skick. Lugnt toppläge på centrala Kungsholmen med närhet till Fridhemsplan, Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken. Balkong i härligt västläge mot fin innergård, sol på balkongen från lunch till sen eftermiddag. Genomgående med stora, eleganta fönsterpartier i olika väderstreck och bra ljusinsläpp. Sekelskiftescharm med högt i tak, takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. Optimal planlösning med två bra sovrum, båda sovrummen mot den lugna innergården. Stilrent renoverat kök och helkaklat badrum med golvvärme och smakfulla materialval. Stabil, äkta förening som äger marken och har låg belåning. Kabel-tv samt bredband ingår i avgiften. För extern förvaring finns ett källarförråd samt två vindsförråd (3-4 kvm vardera, totalt ca 10 kvm förrådsyta). Stilfull sekelskiftesfastighet anno 1904 med elegant trapphus.

Toppläge på Kungsholmen med närhet till det mesta. Ett stenkast bort ligger Fridhemsplan där man hittar T-bana, bussar samt all tänkbar service i form av post, banker, apotek, systembolag, mataffärer, butiker mm. Här finns även Västermalmsgallerian med ett brett utbud av olika sorters butiker med det mesta i shoppingväg. I kvarteren omkring finns också ett flertal mycket omtyckta restauranger. Närhet till Karlbergskanalen med joggingspår, båtplatser och bryggor. På gångavstånd finns även Norr Mälarstrand och den idylliska strandpromenaden/joggingstråket runt Kungsholmen. Kort promenad från porten ligger natursköna Rålambshovsparken, där det finns badplatser, friluftsteater och mängder av rekreationsmöjligheter.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fridhemsgatan 33, 1,5 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad