Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Fridhemsgatan 3, 5 tr

Slutpris: 8 350 000 kr

Fridhemsgatan 3, 5 tr

Balkong och fungerande öppen spis

Fungerande öppen spis // Balkong i västerläge // Norr Mälarstrand 92 // Högt läge // Rikligt ljusinsläpp // Snyggt och bevarat kök // Fina ytskikt // Hörnlägenhet // Flera takterrasser i föreningen // bastu och relax i föreningen

Välkommen till denna fina lägenhet i en charmig 30-tals fastighet. Här bor du med en balkong i högt västerläge. Vidare har du ett socialt vardagsrum i semiöppen planlösning där den fungerande öppna spisen har en hög mysfaktor. Här har du också plats för ett stort matbord för 8-10 personer. Vidare har du två bra sovrum med garderober i. Utmärkt förvaring i hallen genom en klädkammare samt garderober. Duschrum med tvättmaskin och separat wc.

Föreningen är mycket välskött och har en gedigen renoveringshistorik. Det finns även en fantastisk takterrass om 80 kvm samt även två bokningsbara takterrasser. Den stora takterrassen har sjöutsikt över Riddarfjärden, möbler, lounge samt relax med bastu. Stilfull fastighet anno 1939 med vackert trapphus och modern hiss.

Toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrands strandpromenad och populära Rålambshovsparken nedanför porten. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande badplatsen Smedsuddsbadet bjuder på trevligt bad- och parkliv vid Riddarfjärdens glittrande vatten. I området finns även många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Petité France. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och flertalet bussar.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fridhemsgatan 3, 5 tr, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad