Kommande bostad

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Fridhemsgatan 16, 5tr

Pris enl ök
area icon Yta
  • 54 m2 boarea
  • 19 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 192 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1896
Fridhemsgatan 16, 5tr

Vindsvåning i toppskick med 73 kvm golvyta!

Välkommen att uppleva denna etagelägenhets unika personlighet. 73 kvm golvyta (54 + 19 kvm) fördelas på 3 rum med mysiga snedtak och charmiga fönster med kupor. Vackra mörka träfärger i jordnära toner återfinns genom lägenheten, ger en förnimmelse till skogens trygghet och inger ett naturligt lugn. De mörka varma träfärgerna går i kontrast mot ljusa släta ytskikt som ger ett stilrent, modernt och fräscht intryck. Här bor du i ett högt läge, skyddad från stadens sus och brus.

Bostaden är både snygg och praktisk, elegant och välplanerat inredd där varje kvadratmeter används väl med både stil och funktion i åtanke. Genomgående parkettgolv, däribland med mycket vackert fiskbensmönster i flera rum.

En välkomnande entré tar emot dig med fantastiska förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob. Ett rum med naturligt ljus som flödar in från ett fönster i det sneda taket är en perfekt plats för arbete, hobbys eller en mysig läshörna. Rummet kan såklart också inredas som ett extra sovrum.

Köket är ett exklusivt kök i trä från Nordiska Kök med bänkskivor i kalksten Jura. Vitvaror är stilrent integrerade i inredningen vilket ger ett mycket enhetligt intryck. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet där en soffgrupp kan skapa en mycket trivsam hörna för avslappning. I rummet finns även plats för en matgrupp. Fönster med djupa kupor släpper in naturligt ljus och skapar tillsammans med snedtaket vinklar en mycket unik och härlig karaktär.

Mörkt trä bildar en vacker spiral som tar dig till etagelägenhets övre del – trappan till loftet är ett konstverk i sig. Väl på loftet finns plats för både sovrum och kontor. Utrymmet är väl genomtänkt och kvadratmetrarna är utnyttjade till max med en praktisk kattvind med släta skjutluckor som ger extra förvaringsutrymme.

Tillbaka på nedervåningen finns vid entrén ett badrum, smakfullt helkaklat med plattor i natursten. Badrummet är fullt utrustat och erbjuder dessutom en tvättmaskin för extra komfort i vardagen.

Förening
HSB BRF Fridhem nr 126 i Stockholm är en stabil och äkta förening med god ekonomi och äganderätt till marken. Med 111 bostadsrätter och 15 lokaler erbjuder föreningen en välkomnande gemenskap i fastigheten Slaggen 1, byggd 1896. Innergården lockar med solterrass och grillplats, medan festlokal, bastu och tvättstugor bidrar till bekvämligheten. Cykelställ, snickarbod och barnvagnsrum gör vardagen smidig. Med låg belåning och bra hyresintäkter från lokalerna erbjuder föreningen ett attraktivt boendealternativ.

Område
Nedre Kungsholmen erbjuder en perfekt balans mellan stadsliv och natur. Med sina charmiga gamla hus och närhet till Västermalmsgallerian på Fridhemsplan, är området fullt av liv och närservice. Populära restauranger som Mälarpaviljongen och Gnarly Burger, tillsammans med mysiga caféer som Petité France och NEWT, präglar områdets mat- och fikascen. För den som älskar grönska och vatten är Kungsholmen den idealiska platsen med vackra promenadvägar längs Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Dessutom erbjuder Fridhemsplan utmärkta kommunikationer med tunnelbana och innerstadsbussar.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Erik Lundkvist

Reg. fastighetsmäklare, försäljningschef Läs mer
Assisterande mäklare

Ashkan Jalilian

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Fridhemsgatan 16, 5tr, Kommande i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad