Såld

Stockholm

Fridhemsgatan 13, 8tr

Slutpris: 3 200 000 kr

Fridhemsgatan 13, 8tr

-Högst upp i huset med hiss
-Rymlig balkong i soligt västläge
-Väldisponerad och ljus lägenhet
-Stabil förening
-Intill Fridhemsplan med goda kommunikationer, puls och dagligvaruhandel

Varmt välkomna till en klockren lägenhet med alla rätt! Här bor du högst upp i charmig funkisfastighet på centrala Kungsholmen med närhet till allt. Vad som utmärker lägenheten är, utöver den spatiösa balkongen i soligt och fritt läge, den genomtänkta planeringen. Varje kvadratmeter är utnyttjad till fullo och bostaden erbjuder dessutom fräscha ytskikt och mängder av praktiska lösningar. Via hiss eller trappor nås lägenheten där hallen skapar goda möjligheter till förvaring. Tidsenlig fiskbensparkett harmonierar väl med den trendsäkra färgsättningen i sobra toner. Det härliga allrummet erbjuder många alternativa möbleringar och härifrån når man den rymliga balkongen som har flera timmars sol dagligen. Övergången från allrum till köksdel är naturlig och ger en känsla av samhörighet. Köksdelen har dessutom ett eget fönsterparti vilket skapar extra ljus och rymd.

Här bor du i en trygg förening som äger marken och har goda intäkter från lokaler som hyrs ut. Föreningen har dessutom över 4.000.000 kr i kassa ( år 2020).

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer information om du har några frågor:
0760-524600
david.garrett@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fridhemsgatan 13, 8tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad