Kommande bostad

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Fridhemsgatan 10 A

  • price tag icon 4 141 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 76 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 141 kr/mån
floors icon Våning
  • 1.5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1927
Fridhemsgatan 10 A

Välplanerad och hemtrevlig trea i ett lugnt gårdsläge på nedre Kungsholmen

Välkommen till Fridhemsgatan 10 A, här - en och en halv våning upp i vacker 20-talsfastighet finns denna välplanerade 3:a om 76 kvadrat. Bostaden är i gott skick och erbjuder förutom en generös takhöjd och fina snickerier även två sovrum, ett lättmöblerat vardagsrum där både den större soffan och er favoritfåtölj får plats. Köket är rymligt och har plats för det större matbordet där hela familjen kan samlas runtom. Full maskinell utrustning och gott om arbetsytor och förvaring. Klädförvaring finns i den rymliga klädkammaren samt i de garderober som finns i det större sovrummet. Badrummet är ovanligt stort och har både tvättpelare från Miele samt badkar och gott om avställningsytor.

Intresseanmälan
Natalie Strand
Ansvarig mäklare

Natalie Strand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Natalie

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Fridhemsgatan 10 A, Kommande i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad