Såld

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Frejgatan 75

Slutpris: 10 200 000 kr

Frejgatan 75

Sekelskiftestrea i bästa läge invid Odenplan belägen i högt och ostört läge

Här presenteras en fantastisk bostad i fastighet anno 1906. På en lugn gata i korsningen Frejgatan/Heimdalsgatan ligger en vacker fastighet belägen i bästa läge invid Odenplan. Bostaden är renoverad i toppskick med detaljer såsom vackra snickerier, generös takhöjd, stuckaturer.

-Sekelskiftescharm
-Fastighet anno 1906
-Bevarade originaldetaljer
-Generös takhöjd om ca 3.07 m
-Renoverat badrum
-Låg avgift om 2 300 kr/mån
-Lågt belånad förening om ca 1327 kr/kvm
-I bästa läge på lugn gata
-Bra kommunikationer
-Rikligt restaurang- och serviceutbud

Genomgående skvallras det om sekelskiftet redan när du kommer in i trapphuset. Detaljer såsom vackra trägolv, golvsocklar, spegeldörrar, tidstypiska fönster med djup nisch samt en generös takhöjd på över 3 meter. Lägenheten är i mycket gott skick med renoverat och välplanerat kök, påkostat renoverat badrum med exklusiva detaljer. Perfekt planlösning och en väldigt social lägenhet. Två rymliga sovrum, ett lättmöblerat vardagsrum, exemplarisk förvaring samt generös storlek på bostadens badrum.

Som en del av Brf Gjallarhornet bor du i en fastighet anno 1906 som består av 28 bostadsrätter, 4 hyresrätter samt 1 lokal med hyresrätt. Fastigheten är väldigt välskött och marken ägs av föreningen och en hiss finns i fastigheten. Ekonomiskt är det en stabil förening som har en skuld per kvm på endast 1 327 kr/kvm. Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. I fastigheten finns gemensamhetsutrymmen tvättstuga, cykelförråd samt uppställning för barnvagnar.

Lägenhetens centrala läge invid Odenplan erbjuder verkligen det bästa av allt. Här bor du med Odenplans goda kommunikationer med tillgång till tunnelbana, pendeltåg och innerstadsbussar. Området är levande med närhet till grönområden såsom Humlegården, Vasaparken, Hagaparken och Vanadislunden. Rikt restaurangutbud med bland annat klassiska restauranger såsom Balzac och Tennstopet i direkt närhet. Lägesmässigt är detta en av Vasastans mest eftertraktade adresser och bostaden är en pärla ni inte vill missa. Hjärtligt välkomna på visning!

-En personlig favorit är att börja en helgmorgon med en promenad runt intill liggande Hagaparken för att sedan avnjuta en härlig brunch på klassiska Balzac och varför inte låta kvällen utvisa vilken av alla närliggande restauranger som blir destination för en trevlig middag!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close