Såld

Vasastan, Stockholm

Frejgatan 57, 2 tr

Slutpris: 6 950 000 kr

Frejgatan 57, 2 tr

Ljus och exklusiv 20-talstrea med härlig balkong i soligt sydostläge mot fin innergård!

Ljus och ytterst välplanerad 20-talstrea i toppskick. Härlig balkong i soligt sydostläge mot idyllisk innergård. Lägenheten totalrenoverades 2017 med exklusiva och smakfulla materialval. Genomgående med stora, eleganta fönsterpartier i två väderstreck och generöst ljusinsläpp. 20-talscharm med högt i tak, takrosetter, stuckatur och vackra trägolv. För extern förvaring finns ett källarförråd om ca 4 kvm. Utanför lägenhetsdörren finns dessutom ett extra, mindre förråd. Stilfull fastighet anno 1925 med vackert trapphus och hiss. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Lugnt toppläge i hjärtat av Vasastan mellan Vanadislunden och Odenplan. Vanadislunden är en idyll sommartid och här finns utomhusbadet Vanadisbadet. Runt Odenplan finns ett flertal populära caféer, restauranger, mataffärer och butiker. Trevliga Vasaparken och Sankt Eriksplan nås på kort promenad. Kommunikationerna är ypperliga med T-bana, pendeltåg och ett flertal busslinjer i närområdet. På gångavstånd finner du även promenadstråk och vatten vid Hagaparken.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Frejgatan 57, 2 tr, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close