Såld

Vasastan/Östermalm, Stockholm

Frejgatan 3, 4 tr

Slutpris: 8 600 000 kr

Frejgatan 3, 4 tr

välplanerad sekelskiftespärla med renoveringschans!

Nu har du möjligheten att förvärva 96 välplanerade kvadratmeter med cirka 3 meter i takhöjd, och framförallt en enorm potential. Här finns bevarade detaljer från svunna tider som väntar på att tas tillvara. Ett sådant exempel skulle vara de tidigare placerade eldstäderna i vardagsrum och sovrummen eller den tidstypiska servicegången med bevarade originaldetaljer. Hur du än betraktar lägenheten är det ett faktum som kvarstår, här finns möjligheten att skapa din drömbostad!

Brf Inlandsisen 4 är en äkta förening som äger marken. Föreningen har mycket god ekonomi, se årsredovisning. Enligt Stockholms
Stadsmuseums kulturhistoriska klassificering är fastigheten klassad som "gul" (fastighet med
bebyggelse av positiv betydelse för stadsbilden och/eller av kulturhistoriskt värde).

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close