Kommande bostad

Bälinge, Uppsala

Fögderivägen 32

Pris enl ök
area icon Yta
  • 125 m2 boarea
  • 226 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1977
Fögderivägen 32

Välkommen till ett fantastiskt fint radhus beläget på en lugn återvändsgata i Bälinge. Här bor du med naturen runt knuten, ett bekvämt promenadavstånd till skolan och goda busskommunikationer till Uppsala. Bälinge är ett barnvänligt och trivsamt område med såväl förskola, skola, affär och pizzeria. På sommaren har du också Bälingebadet öppet med tre bassänger.

Huset har sedan 2012 renoverats löpande i ljusa färger och erbjuder ett toppmodernt ljust kök med köksö och utgång till trädgård med morgonsol. Vardagsrum med fönster mot uteplats med eftermiddagssol, tak och infravärme i insynsskyddat läge. Övervåningen erbjuder två sovrum och ett allrum som kan göras om till ett extra sovrum. Vinden som idag används till förvaring kan inredas och på så vis erbjuda ytterligare ett sovrum för den som har behovet.

För mer info, kontakta ansvarig mäklare.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Rashin Cohen

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad