Såld

Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholm

Flottbrovägen 15

Slutpris: 3 450 000 kr

Flottbrovägen 15

Med balkong i söderläge

Välkommen att kliva in i denna ljusa och välplanerade tvåa med balkong i söderläge på Stora Essingen. Här finns charmiga detaljer så som högt i tak, djupa fönsternischer och spröjsade fönster. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket och här finns utgången till den härliga balkongen med fin utsikt över föreningens grönskande trädgård. Köket är stilrent och går i vitt med diskmaskin och bra förvaring. Generöst sovrum med garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Helkaklat och fräscht badrum.

Välskött fastighet med stor trädgård där det finns en gemensam uteplats och utomhuskök att nyttja.

Stora Essingen är en mycket populär del av Kungsholmen. En sjönära stadsdel som bjuder på härlig småstadskänsla och närhet till city. Här finns lummiga strandpromenader längs Mälaren, flertalet badbryggor, båtklubbar och grönskande parker. Här finns också Essingetorget samt restauranger, småbutiker, caféer, matbutiker, kemtvätt, frisör mm. Lägenheten har badrocksavstånd ner till fina badplatsen Oxhålsdjupet. Stockholms City ligger på bekvämt avstånd - oavsett om du åker bil eller kommunalt. Goda kommunikationer med tvärbanan och buss direkt in till Fridhemsplan och city även nattetid. Busslinje 1 går mellan Stora Essingen och Frihamnen via bland annat Fridhemsplan, Hötorget och Stureplan. Busslinje 56 går mellan Stora Essingen och Hornsberg via Fridhemsplan.

Mattias Nilsson
Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad