Såld

Vasastaden, Västerås

Floragatan 19F

Slutpris: 3 775 000 kr

Floragatan 19F

Ett härligt boende på kanonläge nära city!

Nu ges tillfälle till ett härligt och rymligt boende i vackra Vasastaden! Här bor du centralt men ändå lugnt och skyddat läge med gröna omgivningar. Med gångavstånd till citys utbud och Mälarens vatten är det lätt att trivas. Omgivningarna och läget är verkligen bland det bästa.

Huset erbjuder bra med plats för familjen med en trivsam planlösning över totalt tre plan:
Entré i markplan med bra plats för klädförvaring.
Våning 1: Första våningen har en välkomnande hall med plats för förvaring. Anslutande kök med matplats. Vardagsrummet har fint parkettgolv och ett trivsamt ljus från fönsterna. Härifrån kommer du även ut till en av balkongerna. Ett trevligt allrum ger möjligheter. Även här finns en trivsam balkong. Här kan du njuta av den vackra innergården. Det finns även ett rymligt badrum samt praktisk tvättstuga.
Våning 2: Den vackra trappan leder till översta våningen som har både sovrum, allrum och badrum. Den flexibla planlösningen ger möjlighet till att nyttja rummen på olika sätt.

Huset har fina golv och en trivsam atmosfär. Detta är ett boende för dig som söker generösa utrymmen, utsökt läge samt gröna omgivningar.

Välkommen!

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Floragatan 19F, Såld i Vasastaden, Västerås Planlösning från Floragatan 19F, Såld i Vasastaden, Västerås Planlösning från Floragatan 19F, Såld i Vasastaden, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad