Till salu

Kungsholmen, Stockholm

Fleminggatan 54

5 795 000 kr
area icon Yta
  • 63 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 418 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1884/1890/1929
Fleminggatan 54

Sekelskifteslägenhet med fantastiskt ljusinsläpp med låg avgift och del av en skuldfri förening

Nu presenteras en ljus och ytterst välplanerad 3a med toppläge på Kungsholmen. Fastigheten anno 1884 bidrar till en härlig charm och detaljer i original finns bevarade genomgående i bostaden.

-I toppläge med närhet till allt
- Promenadavstånd till Norr mälarstrand, Vasastan och City
- Rikligt utbud med restauranger och butiker
-Låga avgifter
-SKULDFRI FÖRENING
-Genomgående bra skick
-Social planlösning

Bostaden ligger i vacker byggnad med härliga sekelskiftesdetaljer som djupa fönsternischer, generös takhöjd, genomgående vitlutade golv, takrosetter, höga golvsocklar, stuckatur samt spegeldörrar. Lägenheten disponeras över en rymlig hall med avhängning. En öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum, Ett stort masterbedroom och ett mindre sovrum som kan användas som arbetsrum, gästrum eller barnrum.

Som en del av Brf Ankaret 1 tillhör du en äkta och stabil bostadsrättsförening som registrerades 1929. Föreningen äger marken och består av 50 lägenheter (varav 1 hyresrätt) och 6 lokaler och beskattas som men äkta bostadsrättsförening. Föreningen är HSB-förening med extremt god ekonomi och endast 1902 kr/kvm i belåning. Husen är K-märkta, vilket innebär att de är särskilt värdefulla ur kulturhistorisk synpunkt.

På promenadavstånd nås både T-centralen och Arlanda Express. För er som önskar gröna promenader och natur finns Kungsholms Strands, Karlbergs vattennära promenadstråk samt Norr Mälarstrand med dess trevliga restauranger.

-En personlig favorit är att boka bord på kvarterskrogen och prisbelönta AG :s som drivs av stjärnkocken Johan Jureskog . Ett besök du kommer berätta om för dina nära och kära.

Varmt välkommen på visning.

Intresseanmälan

Peter Eriksén

Reg. fastighetsmäklare, delägare Läs mer

Linus Wallinder

Registrerad fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad