Såld

Kungsholmen, Stockholm

Fleminggatan 45

Slutpris: 6 100 000 kr

Fleminggatan 45

Väldisponerad trea med en underbar kungsbalkong

Nu saluförs en väldisponerad trea med en underbar kungsbalkong. Stora fönsterpartier i två väder streck skapar ett rikligt ljusinflöde som genomsyrar lägenheten. Välkomnande ljus hall med plats för avhängning. Vidare når du det stilrena köket från HTH som ligger i öppen planlösning mot vardagsrum, perfekt för sociala tillställningar med familj och vänner. Det luftiga vardagsrummet har vacker fiskbensmönstrad ekparkett och generös yta för socialt umgänge. Här finns gott om plats för soffgrupp med tillhörande möblemang och plats för större matbord. Arbetshörna som kan inredas med skrivbord samt hyllplan ovan för extra förvaring. Vidare disponerar bostaden ett stort sovrum med fönster mot lugn innergård samt ett mindre sovrum som passar utmärkt som barnrum. Helkaklat badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin samt en separat gäst-wc. Här bor ni i en välskött förening som äger marken.

Toppläge på Kungsholmen invid grönskande Kronobergsparken med närhet till det mesta. På kort promenad nås Fridhemsplan med all tänkbar service i form av post, banker, apotek, systembolag, mataffärer, butiker mm. Här finns även Västermalmsgallerian med ett brett utbud av olika sorters butiker. På gångavstånd finns även Norr Mälarstrand och den idylliska strandpromenaden/joggingstråket runt Kungsholmen. Riddarfjärdens vatten och båtliv på kort avstånd. I närheten finns även natursköna Rålambshovsparken med badplatser, friluftsteater och mängder av rekreationsmöjligheter. Utmärkta kommunikationer finns med 1:ans buss utanför porten, tunnelbana vid Fridhemsplan samt 12 minuters promenad till Arlanda Express.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fleminggatan 45, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close