Till salu

Kungsholmen, Stockholm

Fleminggatan 28, 2 tr

Nästa visning
calendar icon söndag 8 oktober 11:00 - 11:30
14 995 000 kr Utgångspris
area icon Yta
  • 159 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 7 950 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1921
Fleminggatan 28, 2 tr

Charmig familjelägenhet med balkong och öppen spis

Välkommen till denna fantastiska 5,5-rumslägenhet som andas klassisk charm och karaktär. Belägen på ett av Kungsholmens bästa läge, Fleminggatan 28, erbjuder denna rymliga lägenhet på 159 kvm en perfekt balans mellan charmiga historiska detaljer och moderna bekvämligheter.

Stig in i det ljusa och välkomnande vardagsrummet som är fullt av karaktär, med ett vackert burspråk och en öppen spis som skapar en varm och inbjudande stämning. Lägenheten har också en balkong som vetter mot en lugn innergård, perfekt för att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller en avkopplande kväll ute. Det kan komma möjlighet att bygga ut balkongen, då medlemmarna är ense om detta beslut (bygglov ska sökas under året)

De tre rymliga sovrummen är alla ljusa och luftiga tack vare stora fönster som släpper in naturligt ljus och skapar en avslappnad och bekväm atmosfär.

Bostaden erbjuder flertalet möjligheter när det kommer till dispositionen (se alternativ planskiss för inspiration). Möjligheten finns också att skapa en uthyrningsdel.

Lägenheten är perfekt belägen i ett centralt område som erbjuder allt du önskar i din närhet. Fastigheten är belägen med närhet till Kronobergsparken och ett stenkast från Kungsholms Strand med en perfekt kombination av båtliv, parkområde och promenadstråk. Fleminggatan är ett livligt shoppingstråk med all tänkvärd service, butiker av alla slag och både restauranger och caféer. Lägenheten har ett fantastiskt läge ur kommunikationssynpunkt med både gröna och blåa tunnlbanelinjerna samt bushållsplatser som trafikeras av stomlinjebussarna 1, 3 och 4 samt ett flertal andra bussar i direkt närhet.

Denna unika och charmiga lägenhet på Kungsholmen är ett måste att se. Kontakta oss idag för att boka din personliga visning och upptäck möjligheten att bo i en lägenhet full av karaktär och charm.

Visningar

Föranmäl dig gärna via hemsidan. Välkommen på visning! söndag 8 oktober, 11:00 - 11:30
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Benjamin Karacic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Planlösning från Fleminggatan 28, 2 tr, Till salu i Kungsholmen, Stockholm Planlösning från Fleminggatan 28, 2 tr, Till salu i Kungsholmen, Stockholm

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad