Till salu

Kungsholmen - Rådhuset, Stockholm

Fleminggatan 21, 5tr

Nästa visning
calendar icon söndag 8 oktober 13:00 - 14:00
21 800 000 kr Eller högstbjudande
area icon Yta
  • 185 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 8 267 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1906
Fleminggatan 21, 5tr

Sekelskiftesvåning om 6 rok med balkong, terrass och kakelugnar!

Välkomna till Fleminggatan, där en tidlös sekelskiftsvåning stoltserar med all sin prakt.

Det första som fångar ens öga är de imponerande kakelugnarna, hela fem stycken, som alla sprider värme och atmosfär genom hela bostaden. Dessa välbevarade originaldetaljer är tillsammans med stuckatur, vackra golv, speglade skjutdörrar och djupa fönsternischer som konstverk i sig själva och ger en unik charm till varje rum.

De storslagna fönstren ger ett generöst ljusinsläpp som ger varje rum en varm och inbjudande känsla. I ett av sällskapsrummen öppnar sig en vacker fransk balkong mot gatan. Från hallen når ni en balkong i sydläge, perfekt för en kopp kaffe på morgonen eller en stund i solen med en god bok. Och när vi talar om solen, så finns det inget bättre ställe att njuta av den än på den magiska terrassen i sydläge som angränsar till köket. Det här kommer utan tvekan att bli din favoritplats under soliga dagar och en helt unik detalj i en i övrigt klassisk sekelskiftesvåning.

Sovrummen är en fest för ögat med sina sekelskiftscharmiga detaljer och väl tilltagna ytor. Dessa rum har en naturlig elegans som gör dem till avkopplande oaser efter en lång dag. Förvaringsmöjligheterna är också utmärkta.

Bostaden erbjuder inte mindre än två badrum och tre toaletter, vilket gör det praktiskt och bekvämt för hela familjen eller gäster.

Sist men inte minst, bostaden är en del av en stilfull jugendfastighet från 1906 med hiss som gör det enkelt att ta sig till våningen.

Om du söker något utöver det vanliga, då är detta ditt drömhem på Fleminggatan.

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 8 oktober, 13:00 - 14:00
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Erik Lundkvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad