Till salu

Ärentuna, Uppsala

Fjuckby Oppgården 243

Nästa visning
calendar icon tisdag 23 april
6 500 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 215 m2 boarea
  • 10 m2 biarea
  • 9 924 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1878
Fjuckby Oppgården 243

Inbjudande gård på vackert läge; boningshus med massa charm & väl underhållna komplementbyggnader!

Strax utanför Uppsala på landsbygden finner ni denna fantastiska gård som ligger helt skyddad från störande moment. Här kan ni bedriva någon form av verksamhet eller kanske ägna er åt någon större hobby, möjligheterna är oändliga!

Själva boningshuset är stort med mycket karaktär som ger en omfamnande känsla redan i entrén, detta har man placerat på gårdens höjd för att kunna njuta av utsikten som bäst. Stora sällskapsytor i entréplan bjuder in till många härliga sammankomster; här kan man samla alla över en middag i den stora matsalen och njuta av värmen från den dekorativa kakelugnen eller så har man en fikabjudning i vardagsrummet invid den andra kakelugnen. På övre plan finner ni de andra två allmänna ytorna i form av trapphuset som idag nyttjas som arbetsrum då man sitter i glasad del med överblick över hela gården och sedan allrummet som gärna blir en naturlig samlingspunkt då det ligger mellan samtliga rum. Sovrummen är idag fem men kan bli fler vid behov. Våtutrymmena är helkaklade med dusch-/bad- och tvättmöjligheter och fackmannamässigt renoverade. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober, klädkammare, kattvindar samt i jordkällare som är placerad inunder huset.

Komplementbyggnaderna är väl underhållna med stor lada om många hundra kvadratmeter i två plan som löper i vinkel, verkstaden med lyft och goda förvaringsmöjligheter rymmer alla hobbyaktiviteter, gästhuset med källare har stora potential för den som vill ha uthyrningsdel och det finns två carports som rymmer minst sex bilar. Komplementbyggnaderna är placerade så att de ramar in gården, gården som pryds av härligt soldäck med pool, dekorativa äppelträd, välvuxen gräsmatta och prydliga grusgångar...en riktig gårdsdröm!

Bo helt ostörd i lantlig miljö ca 15 minuters bilresa från Uppsala med fina promenadstråk, svamp- samt bärplockning alldeles runt knuten. Har man barn i förskoleålder så är närmsta förskola i Storvreta, äldre barn åker skolskjuts. Vill man storhandla åker man helst till de större köpområdena i Stenhagen eller i Gränby Köpstad.

***Annonsen uppdateras med planritningar inom kort***

Visningar

Föranmälan krävs. Ankomsttid bokas via hemsidan. Vänligen avboka vid förhinder. tisdag 23 april
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Planlösning från Fjuckby Oppgården 243, Till salu i Ärentuna, Uppsala Planlösning från Fjuckby Oppgården 243, Till salu i Ärentuna, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad