Såld

Storvreta, Uppsala

Fjuckby Bengtsberg 272

Slutpris: 4 200 000 kr

Fjuckby Bengtsberg 272

Välplanerat hus med stor tomt, garage, solceller - 2022 och spabad. Endast 20 min till Uppsala!

Varmt välkommen till ett fint hus med garage samt solceller som installerades 2022 som ger er MYCKET låga driftskostnader! Här bor ni lantligt men endast 20 minuter bort befinner du dig i centrala Uppsala. Villan är byggd 2015 och erbjuder genomgående ljusa fräscha ytskikt, stort ljusinsläpp och ett rejält garage om ca 33 kvm samt plats för fyra bilar framför garaget med laddbox! Den generösa altanen inbjuder till grill, bad i spabad och trevliga middagar i solen.

Fiber finns i huset.

Öppen planlösning med stora fönster i kök och vardagsrum för ett enastående ljusinsläpp. Det finns hela 5 sovrum, allrum/sällskapsrum, vardagsrum, tvättstuga/groventré, badrum, gäst-Wc och fullt utrustat kök med stor matplats. Den härliga trädgårdstomten är barnanpassad med en stor gräsmatta samt ett fint lekhus. Häckar finns för visst insynsskydd (vintergrön liguster).

Fjuckby ligger ca 20 min från centrala Uppsala och har ett smidigt läge intill E4:an. Här bor ni med härlig natur samtidigt som ni bor intill Storvreta som erbjuder livsmedelsbutiker, restauranger samt flertalet grundskolor och förskolor. Fjuckby är ett lugnt och familjärt område med närhet till skogen och ett naturreservat med historiska Högstaåsen. Där finns gott om stigar för promenader, löpning, cykling, grillning och bärplockning. I närheten går skolbussar.

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad