Såld

Tunabackar, Uppsala

Fjärdhundragatan 72

Slutpris: 2 000 000 kr

Fjärdhundragatan 72

Fin tvåa med braskamin, balkong i fritt läge samt högt i tak!

Välkommen till detta trivsamma hem som är beläget högst upp i huset och karaktäriseras av sitt ljus och av en takhöjd om hela 2,90 till nock. Lägenhetens trevliga planlösning inrymmer välkommnande hall, matrum med utgång till den insynsskyddade balkongen med sol från förmidag till sen kväll och vacker utsikt över koloniområdet, rymligt kök med bra förvaring och arbetsyta, inbjudande vardagsrum med braskamin för extra mysfaktor, sovrum med förvaring och ett stort badrum med både badkar och tvättmaskin.

Brf Thunbergia är en välskött förening med god ekonomi och låga månadsavgifter. Flera olika parkeringsmöjligheter erbjuds här mot en kostnad från ca 150kr/mån. Alla lägenheter i föreningen har säkerhetsdörr. I denna fiberanslutna förening finns dessutom cykelförråd, övernattningsrum att hyra, gym och tre tvättstugor med torkrum.

Tunabackar är ett lugnt och trivsamt område med boende i alla åldrar. I närområdet finns förskolor, skola, mataffärer vid Torbjörnstorg, flera restauranger, Fyrishov med bad och gym och motionsspår vid Röbo. Trevliga promenad- och cykelavstråk till centrum. t.ex. utmed årummet vid Fyrisån. Utmärkt pendlarläge med både buss och bil.

Anmäl ditt intresse redan idag för att boka visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad