Till salu

Gunsta, Uppsala

Fjäderbladsvägen 4

  • Friliggande villa
6 700 000 kr
  • lamp and chair icon 7 rum och kök
area icon Yta
  • 150 m2 boarea
  • 1 030 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2024
Fjäderbladsvägen 4

Nybyggd tvåplansvilla med solceller!

Välkommen in i detta nyproducerade 2-planshus om 150 kvm fördelat på 7 rum och kök varav 5 sovrum. Huset är utrustat med 10 solpaneler från Nibe så att du ska kunna producera din egen el. Altan om ca 36 kvm.

Det här hemmet rymmer en större barnfamilj. När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig entré med tvättstuga och badrum direkt till höger. Badrummen är inredda med kakel och klinker, duschhörna med takdusch samt skogsgröna kommoder. Fortsätter du in i huset kommer du till den stora sällskapsytan om hela 37 kvm med öppet mellan kök och vardagsrum – här finns köksö och plats för både matplats, soffgrupp och mer därtill. På entrévåningen finns även det största sovrummet. På husets övervåning finns gott om plats för familjens privata liv. Bortsätt från de fyra sovrummen finns där även ett trevligt allrum, en rejäl klädkammare och ett stilrent badrum. Energiberäkning visar att husets energiklass är B.

Södra Gunsta är känt för sin närhet till skog och vatten och populära rekreationsområden som Fjällnoraområdet, sjön Trehörningen och Vedyxaskogen som alla är välbesökta av uppsalaborna. Båt, bad samt fiskemöjligher finns vid både Fjällnorabadet, Funbosjön och Länna. Vid Fjällnora kan man även hyra kanot och båt och njuta av välplogade skridskobanor vintertid.

I dag finns det tre förskolor i området samt grundskola i närliggande Funbo som är från förskoleklass till årskurs tre. Området har bra kommunikationer och kollektivtrafiken trafikerar sträckan mot både Uppsala och Almunge. För den som föredrar att cykla finns det en modern cykelväg längsmed vägen. Under sommarsäsongen går också museijärnvägen Lennakatten från Uppsala förbi Gunsta och ända till Faringe.

LÅGA DRIFTSKOSTNADET OCH TRYGGHETSPAKET
Här bor du i en nybyggd villa med låg driftskostnad, nästan underhållsfritt i de första 10 åren, ingen fastighetsavgift i 15 år och amorteringsfritt i upp till 5 år. Dessutom erbjuder OBOS ett tryggt bostadsköp. Som OBOS medlem kan du ansöka om tillträdesskydd eller skydd mot dubbel boendekostnad.

Intresseanmälan
Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael
Anna-Maria Norberg
Assisterande mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna-Maria

Bostad

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Fjäderbladsvägen 4, Till salu i Gunsta, Uppsala
Planlösning från Fjäderbladsvägen 4, Till salu i Gunsta, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad