Till salu

Gunsta, Uppsala

Fjäderbladsvägen 13

  • Friliggande villa
6 150 000 kr
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 120,6 m2 boarea
  • 881 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Fjäderbladsvägen 13

Bygga nytt? Här är det redan klart!

Inflyttningsklar enplansvilla från Fiskarhedenvillan med fint läge och tomt mot naturmark! Husmodellen Atmosfär 121 är byggd för framtiden med låga driftskostnader med genomgående vattenburen golvvärme, FTX-ventilation och solceller på taket! Huset har energiklass B enligt nygjord energiverifiering. Genomtänkt och social planlösning med mittparti där kök och vardagsrum placerats i delvis öppen planlösning och med utgång till ogenerad altan och vidare till trädgården. Vidare erbjuder huset tre ordentliga sovrum, två helkaklade badrum och praktisk tvättstuga med grovingång.

Gunsta har länge varit ett populärt samhälle att bo i. Strax utanför stan med nära till både skog och natur samt enkel kommunikation in till Uppsala. Med bil når du E4:an på bara några minuter och åt motsatt håll ligger Fjällnora som är ett populärt utflyktsmål, med badstrand och äventyrsbana på sommaren och skridskoåkning på sjön på vintern. I Gunsta finns förutom trevlig restaurang, en populär trädgårdshandel och även hållplats för Lennakatten som tuffar förbi på sommarhalvåret.

Framtiden för området är ljusare nu än någonsin när Uppsala kommun planerar för ett nytt stadsdelscentrum med service och butiker i Södra Gunsta - Här kommer det finnas strövområden i både torg- och naturmiljö. Kommunen planerar för flera nya förskolor samt en ny grundskola med idrottshall. Områdets naturnära karaktär ska bevaras. https://bygg.uppsala.se/planerade-omraden/sodra-gunsta/om-sodra-gunsta/

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Intresseanmälan
Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Bostad

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad