Kommande bostad

Finnboda Hamn, Nacka

Finnboda varvsväg 10C, 5 tr

  • price tag icon 5 421 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 84 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 421 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 8 (med hiss)
Finnboda varvsväg 10C, 5 tr

Storslagen havsutsikt, underbara solnedgångar, 10 min till söder & 20 min till nybrokajen

- Fantastisk utsikt över Stockholms inlopp
- Bästa läget med eftermiddag- & kvällssol
- Högt upp utan insyn och stora fönsterpartier
- Välplanerad 4a med fina materialval
- Stor inglasad balkong

Lägenheten bjuder året om på ett härligt skådespeleri med allt ifrån vackra kryssningsfartyg till en himmel fylld av ballonger, härliga ljudet från allsång på skansen och självklart de oerhört vackra solnedgångarna. Lägenhet som sällan är till salu.

Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, gott om plats för matplats och soffgrupp intill stora fönsterpartier mot den vackra utsikten. Stor inglasad balkong där du njuter av solen från eftermiddag tills att solen går ner. Modernt stilrent kök i vitt med marmorskiva och full maskinell utrustning. Tre bra sovrum med gott om klädförvaring. Ljust och luftigt master bedroom med fönster ut mot balkongen samt hel inbyggd garderobsvägg med skjutdörrar. Stilent badrum med vitt kakel, mörkt grå klinker, dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Rymlig hall med inbyggda garderober med skjutdörrar och plats för avhängning. Mycket bra förvaringsmöjligheter med stora garderober samt i separat förråd.

Vill du slippa trafik finns möjlighet att från kajen att ta båten in till centrala Stockholm som går såväl sommar som vintertid från tidigt på morgonen ända fram till midnatt. Båten trafikeras mellan Nybroplan-Djurgården- Finnboda-Lidingö. In till stan tar det cirka 20 minuter (beroende på vilken båt du tar). Du åker med SL-kort på båten och morgontid bjuds det på kaffe. I Finnboda bor du lugnt och naturnära samtidigt som du bokstavligen har innerstan runt hörnet. Inom gång- och cykelavstånd når du Hammarby Sjöstad och Södermalm. I närområdet finner du även mataffärer, skolor, restauranger och shoppingmöjligheter, vilket gör vardagen både bekväm och mångsidig.

Intresseanmälan
Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Finnboda varvsväg 10C, 5 tr, Kommande i Finnboda Hamn, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad