Såld

Finnboda Hamn, Nacka

Finnboda parkväg 18A

Slutpris: 6 650 000 kr

Finnboda parkväg 18A

Drömläge i Finnboda: En solig oas bland trädtopparna erbjuder denna härliga gavellägenhet!

- Hörnbalkong i bästa söderläge
- Stor 4:a med dubbla badrum
- Gavellägenhet med fönster i 3 väderstreck
- Garage i huset
- Badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Välskött förening
- Trevlig innergård
- ICA Nära i området
- Bra skolor och lekpark inom gångavstånd
- Närheten till hav/natur, restauranger, service och till city.
- Mycket goda kommunikationer (buss & SL-båt)
- Bra cykelvägar och Voi fungerar utmärkt runt hela närområdet

Nu har du chans att förvärva en välplanerad lägenhet som passar för den större barnfamiljen.

Bostaden har tre rymliga sovrum, ett stort vardagsrum med plats för soffgrupp samt fullt utrustat stort kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Här samlas man gärna med familj och vänner. Från vardagsrummet når man den stora balkongen som ligger i söderläge. Balkongen rymmer både grill och loungemöbel. I anslutning till hallen finner du båda badrummen och det större badrummet har en egen tvättdel. Till bostaden hör ett rymligt förråd.

Finnboda Dunge har en gemensamhetslokal som kan användas för styrelsemöten, övernattning samt barnkalas och liknande. Det finns även även cykelrum och barnvagnsförråd.

Inom gångavstånd finns två mycket omtyckta förskolor (Vilans förskola och Finnboda Förskola) samt grundskola Vilans (åk F-6) och ett stenkast bort på Kvarholmen ligger Ebba Brahe grundskola åk F-9 samt Gymnasium, och även Ebba Brahe Förskola och Alexander Förskolan.

Ett citynära läge med natur, hav och ett flertal shoppingcenter. Här bor man med närhet till kommunikationer i form av bussar, båtar, tvärbanan och Saltsjöbanan. En jämn ström av bussar tar dig enkelt till och från Slussen där tunnelbanans gröna och röda linje sedan tar dig vidare inom Stockholms stad.
SL:s pendelbåt Linje 80 trafikeras mellan Ropsten och Nybroplan, via Frihamnen - Lidingö/Dalénum -Nacka strand - Blockhusudden - Kvarnholmen - Finnboda - Saltsjöqvarn - Allmänna gränd. Från kustlinjen i Nacka kan du dessutom enkelt ta dig till Stockholms skärgård via Fjäderholmslinjen, Strömma och Waxholmsbolaget. I Sickla kan du med Tvärbanans linje 30 ta dig hela vägen till Solna Station, via bland annat Gullmarsplan, Årstaberg och Alvik. Saltsjöbanan går vanligtvis mellan Slussen och Saltsjöbaden/Solsidan. På grund av nuvarande upprustning av Saltsjöbanan samt ombyggnation i Slussen kan den ursprungliga resvägen påverkas. Blå tunnelbanelinje från Kungsträdgården förlängs med tre nya tunnelbanestationer i Nacka. Trafiken beräknas i dagsläget att starta år 2030.

Nacka Kommun har över tiotalet uppskattade och fantastiska naturreservat. De större är Nackareservatet, Velamsund, Nyckelviken och Skogsö. Det är alltid nära till havet då kommunens kuststräcka är över tio mil lång. Det finns även flertalet fina insjöar med möjlighet till både klipp- och strandbad.

Mitt i Nacka Kommun ligger Nacka Sjukhus där det även finns en närakut. Runt om i kommunen finns det även gott om lokala vårdcentraler. Här finns det dessutom goda utbildningsmöjligheter oavsett ålder. Allt från förskolor för dom små, grundskola och gymnasieskolor för de äldre. För dig som är sportintresserad finns det många platser att besöka varav Hammarbybacken, Nacka GK eller Saltsjöbadens GK, Hellasgården och Nyckelviken är några av de mest populära. Dessutom finns det gott om gymanläggningar, simhallar, idrottsplatser, ishallar, padel- och tennishallar etc. Utöver lokala centrum är Nacka Forum och Sickla köpkvarter två attraktiva shoppingcenter. För större matinköp finns ICA Maxi som är en välkänd stormarknad. I Dieselverkstadens gamla lokaler finner du även Filmstaden Sickla.

Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Finnboda parkväg 18A, Såld i Finnboda Hamn, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad