Till salu
Budgivning pågår

Saltängen, Nacka

Fasanvägen 27

Högsta bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 2 1 175 000 kr
  • price tag icon 2 721 kr / månad
  • Bostadsrättslokal
1 250 000 kr Utgångspris
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 41 m2 boarea
  • 27 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 721 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 1958-1959
Fasanvägen 27

Välkommen till denna möjlighet att skapa ditt eget unika hem, centralt belägen i natursköna Saltängen! Denna föreningslokal, väntar nu på att förvandlas till en charmig bostad med din personliga touch. Med rätt insatser kan denna lokal förvandlas till ett mysigt hem med uteplats och hemtevlig miljö. Köparen av denna lokal hanterar och bekostar själv bygglov för ombyggnad av lokal till bostad. Läs mer: https://www.boverket.se/sv/PBL-kunskapsbanken/lov--byggande/anmalningsplikt/byggnader/annat/# Brf Skuruberg är en stabil förening som äger sin mark och låg belåning på 4156 kr lån/kvm. Se mer under föreningsfliken.

Saltängen är ett populärt område som erbjuder hög livskvalité. Närhet till vackra naturområden med promenadstråk, motionsslingor, badmöjligheter men även närhet till all tänkbar service i Ektorp Centrum. Ektorp har två bra matbutiker, Geatau, gym samt några olika restauranger. Som boendes på Fasanvägen bor ni med en kort promenad till täta busskommunikationer in till City som gör det lätt att vara spontan. Missa inte möjligheten att förvärva detta renoveringsprojekt med enorm potential.

Intresseanmälan
Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad