Till salu

Bromma - Södra Ängby, Stockholm

Färjestadsvägen 4D

5 750 000 kr
area icon Yta
  • 74 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 900 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2002
Färjestadsvägen 4D

Eftertraktad 2:a (fd. 3:a) med stor balkong i 50+ förening

Ljus 2:a - möjlig 3:a med utsikt mot Judarns naturreservat. Här bor man i välskött 50+ förening med alla bekvämligheter, stort förråd och gästlägenhet. Optimalt planerat med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning och en stor balkong med sol från morgon till kväll. Närhet till natur, Mälaren och populära Astrids och Gateau. T-banan endast en minut bort. Med allt man kan önska! Välkomna!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Karin Kellander Kinch

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Planlösning från Färjestadsvägen 4D, Till salu i Bromma - Södra Ängby, Stockholm Planlösning från Färjestadsvägen 4D, Till salu i Bromma - Södra Ängby, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad