Såld

Farsta, Stockholm

Färgargårdstorget 20, 2 tr

Slutpris: 6 550 000 kr

Färgargårdstorget 20, 2 tr

Välplanerad och rymlig 3:a med balkong och burspråk

Välkommen till denna välplanerade och rymliga 3:a med balkong mot grönskande gård i lågt belånad populär förening med garage! Den välkomnande hallen ligger i lägenhetens mittpunkt och har utgång till samtliga rum. Golvet i klinker har en varm sandfärgad ton. Badrummet är fräscht och fint och går i gråa och vita toner. Härligt fristående badkar på fot. Här finns både handduksvärmare och tvättmaskin. I det rejäla köket där man ser ut mot vattnet och Hammarby Kanal finns det gott om förvaring samt flertalet bänkytor med plats för avställning. Öppen planlösning mot matsalen och trevlig bardel med dubbla överskåp i mellan. Fint ljusinsläpp ifrån burspråket mot grönskande innergård. Vardagsrummet är stort och luftigt och har gott om plats för såväl soffa som tv-möbel. Härifrån kommer du ut till den stora balkongen som blir som en förlängning av rummet. Det rymliga sovrummet har garderober med spegeldörrar och här finns gott om plats för både sängmöbler och kontor. Bostaden riktigt bra förvaring med garderobsvägg, klädkammare och källarförråd. Flexibelt tillträdet efter köparens önskemål.

I Norra Hammarbyhamnen på sydöstra Södermalm i Stockholm ligger bostadsrättsföreningen Hamnvakten. Äkta lågt belånad (1614 kr/kvm) förening med oförändrade avgifter sedan 2008. Det finns inga beslut om höjning av avgifterna. För förenings medlemmar fins gårdar med tillgång till grill, tre övernattningslägenheter, festlokal, studierum/bibliotek, bastu, sy- och vävstuga, snickarverkstad samt tre tvättstugor. Bygglov finns för inglasning av balkonger.

Här bor du i lugna kvarter med närhet till Hammarbykanalen och omkringliggande parkers grönska. Ett stenkast bort finns Nytorget som är SoFos mittpunkt finns bl a Urban Delhi och andra kvalitetsrestauranger. I närområdet finns förutom Nytorget och Greta Garbos torg även Vitabergsparken med sin parkteatersscen, lilla Blecktornsparken med tennisbana och bollplan samt stora Blecktornsparken med djur och parklek.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Färgargårdstorget 20, 2 tr, Såld i Farsta, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad