Såld

Barkabystaden, Järfälla

Fänriksvägen 12C

Slutpris: 3 500 000 kr

Fänriksvägen 12C Visa projekt

4 rok med balkong

Välplanerad fyrarummare med ett ljust hörnläge och balkong i markplan som vetter mot sydväst. Flexibel planlösning där ett av sovrummen kan tas bort och göra vardagsrummet större. Här erbjuds ett generöst sällskapsrum och ett smakfullt kök i öppen planlösning som inbjuder till middagar och sociala tillställningar. Mycket generös rumshöjd om 4 m. Bostaden har ett generöst master bedroom med stor skjutdörrsgarderob samt två mindre sovrum med två garderober, badrum med dusch och kombimaskin samt en praktisk gäst-wc

Till Barkarby Pluss utsökta lägenheter adderas en cirka 500 kvadratmeter stor serviceyta med lounge, festlokal, gym, kök, konferensrum och hotellrum. Här tas du omhand av loungens egen värd som inte bara ser till att du trivs, utan även kan stå till tjänst med olika ärenden och göromål. Med en Plussbostad® får du en del av servicen från hotellet in i hemmet. Du har tillgång till loungen med bemannad reception, trevlig lobby, gästrum, gym med bra utrustning, mötesrum, festlokal och välutrustat kök. Värden finns dagligen på plats i receptionen och håller ordning på området, organiserar alla erbjudanden, ordnar och bistår med praktisk hjälp – oavsett om det gäller boende, hälsa eller friskvård.

Läs gärna mer om projektet på: www.selvaagbostad.se/stockholm/barkarbypluss/

OBS! Bilderna är illustrationer för projektet och inte alltid lägenhetsspecifika - ändringar, tillval och avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Isabella Lindell
Ansvarig mäklare

Isabella Lindell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isabella
Jonas Tillman
Assisterande mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fänriksvägen 12C, Såld i Barkabystaden, Järfälla
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad