Såld

Barkabystaden, Järfälla

Fänriksvägen 12C

Fänriksvägen 12C Visa projekt

Härlig balkong mot innergård!

Erbjudande – Halv årsavgift i ett år.
I Barkarby Pluss erbjuder vi nu halv årsavgift i ett år vid köp före 31 maj 2024. Kontakta våra mäklare för mer information eller läs mer under dokument.

Generös trerummare med 6 kvm balkong mot gård. Stilrent och fullt utrustat kök med diskmaskin. Köket ligger i öppen planlösning, vilket inbjuder till middagar och sociala tillställningar. Två välplanerade sovrum, båda erbjuder bra förvaring med skjutdörrsgarderober och det större sovrummet har plats för dubbelsäng. Snyggt och helkaklat badrum med dusch och kombimaskin.

Till Barkarby Pluss utsökta lägenheter adderas en cirka 500 kvadratmeter stor serviceyta med lounge, festlokal, gym, kök, konferensrum och hotellrum. Här tas du omhand av loungens egen värd som inte bara ser till att du trivs, utan även kan stå till tjänst med olika ärenden och göromål. Med en Plussbostad® får du en del av servicen från hotellet in i hemmet. Du har tillgång till loungen med bemannad reception, trevlig lobby, gästrum, gym med bra utrustning, mötesrum, festlokal och välutrustat kök. Värden finns dagligen på plats i receptionen och håller ordning på området, organiserar alla erbjudanden, ordnar och bistår med praktisk hjälp – oavsett om det gäller boende, hälsa eller friskvård.

Läs gärna mer om projektet på: www.selvaagbostad.se/stockholm/barkarbypluss/

OBS! Bilderna är illustrationer för projektet och inte alltid lägenhetsspecifika - ändringar, tillval och avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fänriksvägen 12C, Såld i Barkabystaden, Järfälla
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad