Kommande bostad

Storängen, Nacka

Fannydalsbacken 7

  • Friliggande villa
15 500 000 kr
  • lamp and chair icon 9 rum och kök
area icon Yta
  • 238 m2 boarea
  • 72 m2 biarea
  • 1 281 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1948
Fannydalsbacken 7

Välkomna till denna underbara villa med högt och soligt läge i vackra Storängen.

Ett av Storängens högsta lägen med sol från morgon till kväll. Villan är ljus och rymlig med många sällskapsytor, stora fönsterpartier som ger ett underbart ljusinsläpp och fantastisk utsikt över Storängen och Nacka. Här umgås man gärna med familj och vänner. Välkommen hem!
 
Den välskötta trädgården erbjuder både plana gräsytor och terrasserade rabatter, tillsammans med en skogstomt som gränsar till allmänning. Poolområdet är väl avskilt med stort trädäck, tillhörande poolhus inkluderar bastu med utsikt över nejden, en vedeldad badtunna, en pergola under tak med grill samt en stor balkong skapar en fantastisk miljö för sommarens alla aktiviteter. Dessutom finns ett uterum som förlänger sommarsäsongen.
 
Här bor du centralt med utmärkta kommunikationer, skolor och förskolor inom räckhåll. Endast 7 km från stan och 15 minuter med Saltsjöbanan till Slussen.

Ett nytt beslut om taxeringsvärde kommer att skickas ut under juni 2024 enligt Skatteverket. Enligt underlag från Skatteverket är riktvärdet cirka 15 milj kr.

Intresseanmälan
Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostad

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Fannydalsbacken 7, Kommande i Storängen, Nacka Planlösning från Fannydalsbacken 7, Kommande i Storängen, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad