Såld

Vasastan - Röda Bergen, Stockholm

Falugatan 5, 2tr

Slutpris: 8 175 000 kr

Falugatan 5, 2tr

Stilrena materialval- balkong i sydvästläge- Möjlighet att överta garageplats!

*Möjlighet finns att överta säljarens garageplats om 2000 kr/månad*

Med bästa tänkbara läge saluförs en stilren 20-tals trea med väldisponerade ytor och fri utsikt över Falugatan samt Norra Tornen. Här samsas tidstypiska attribut såsom vackra trägolv, fönsterbrädor i kolmårdsmarmor, spröjsade fönster, en fungerande öppenspis med genomgående modern standard. Stora fönster tillsammans med den generösa takhöjden om ca 2,8 m skapar ljus, rymd och en härlig atmosfär i hela bostaden. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till sociala tillställningar med familj och vänner. Köket från Marbodal är välplanerat med en praktiskt köksö och kvalitativa vitvaror från Siemens. Båda sovrummen är belägna mot lugn gård, varav det ena sovrummet har utgång till balkongen med härligt sydvästläge. Helkaklat badrum utrustat med takdusch och golvvärme. Belägen i en välskött förening med garage i huset samt parkeringsplatser utomhus. Gemensam idyllisk innergård med rosor, klängväxter och blommor som ger ett bra insynsskydd till lounge- och middagsmöblerna och möjlighet finns att grilla.

Här bor ni i Rödabergsområdet, ett pittoreskt och lugnt område mitt i stadens puls. Området karaktäriseras av de låga och klassicistiskt inspirerade byggnaderna, lugnet samt den härliga grönskan. Ett kvarter ner från bostaden ligger de välkända Norra tornen och Hagastaden som erbjuder allt från tre stora matvarubutiker med fantastiskt utbud till systembolag, restauranger och apotek. Här finns även närhet till flera gym och träningsanläggningar runt hörnet. Även närhet till vackra promenadstråk längs med Karlbergskanalen nedanför Karlbergs slott eller längs med Brunnsviken i Hagaparken. Med en kort promenad från bostaden ligger även välkända Vasaparken med mysiga caféer, lekpark samt minigolfbana. I närhet till lägenheten finns goda kommunikationer med tunnelbana, buss, pendeltåg och flygbussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Falugatan 5, 2tr, Såld i Vasastan - Röda Bergen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad