Till salu

Kummelnäs - Björnberget, Nacka

Fahnehielmsvägen 15

Nästa visning
calendar icon söndag 3 mars 13:10 - 13:50
13 975 000 kr
area icon Yta
  • 171 m2 boarea
  • 1 259 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2016
Fahnehielmsvägen 15

Vacker villa med fantastisk milsvid sjöutsikt, pool och bastu

Här bor man med bedövande utsikt över Stockholms inlopp. Den moderna villan uppfördes 2016 och erbjuder ett enkelt och njutningsfullt liv och låga driftskostnader. Hemmet ligger på toppen av Björnberget, insynsskyddat och med sol från morgon till solnedgången bakom Lidingös horisont.

Entréplanet har stora sociala ytor med kök, vardagsrum och matplats i öppen planlösning. Ute och inne samspelar fint tack vare stora fönster och glasade pardörrar som leder ut mot de stora altanen utanför. Sommartid glittrar den runda poolens vatten. Köksön blir som hemmets naturliga mittpunkt. Det är precis här livet händer; maten lagas med näsan mot vattnet, diskussionerna förs och läxorna läses. Köket från Ballingslöv är diskret nedtonat med gråbetsade träluckor och påkostade vitvaror i rostfritt från Siemens.

Matplatsen i anslutning rymmer många sittande gäster. Eldstaden är centralt placerad i rummet vilket gör att lågornas sken kan njutas hela vägen från entrén till soffan.

Går man uppför trappan möts man av ett stort allrum med över 3,5 meter i tak. Utanför ligger en terrass och härifrån leder en spiraltrappa upp till takterrassen. Härifrån njuter man gärna solnedgången och betraktar när solen går ner bakom Lidingös horisont, på andra sidan fjärden. I förgrunden ser man över Gärdesuddens naturreservat och kolonilotterna i utkanten av reservatet. Båttrafiken till och från city erbjuder ett konstant skådespel och likaså himlens skiftningar.

På detta plan finns tre sovrum och på entréplanet ligger ytterligare ett. Föräldrasovrummet har eget dressingroom och genom ett stort fönster mot allrummet ser man vidare ut mot vattenutsikten från sängen. Badrummet har ett härligt jacuzzibadkar framför fönstret, dusch och en bastu som rymmer hela familjen. Till huset finns möjlighet att bygga ett Attefallshus och garage invid parkeringen på entrésidan. Detaljplanen tillåter garage och förrådsbyggnad med max byggnadsarea 60 kvm, där den störta får vara 35 kvm. Avlopp samt tomtrör för vatten och el är redan framdraget och förberett.

Idag erbjuder en äldre isolerad friggebod om 10 kvm plats för extra förvaring. På entrésidan finns även gräsmatta för lek på var sida gången som går fram till altanen och ytterdörren. På andra sidan huset utgörs trädgården av altanen med poolen och går sedan över i sluttande vacker naturmark.

Hela hemmet har en trestavig lackad ekparkett på govlet, med undantag för hall och våtrum som har klinkers. Det är genomgående släta vitmålade väggar. Villan har vattenburen golvvärme i båda planen (dock ej i stora sovrummet). Energiklass B ger låga energikostnader. Fiber är anslutet.

Björnberget, ett barnvänligt och idylliskt område, inbjuder till lek på gatorna och trygga promenader. Med morgonrocksavstånd till Sågsjön, där bad, bastu och kanoter väntar, blir vardagen här fylld av trivsamma aktiviteter. Här bor man även nära inloppets vatten och Gärdesuddens naturreservat. Hasseluddens brygga nås på kort promenadavstånd och härifrån kan man båtpendla till city. Dessutom finns Nackas mest eftertraktade skolor och förskolor inom gång och cykelavstånd, vilket gör detta till den perfekta platsen för familjen. Sätt din prägel på detta underbara hem och skapa minnen för livet!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 3 mars, 13:10 - 13:50
Ansvarig mäklare

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Närområde

previous slide
next slide
Planlösning från Fahnehielmsvägen 15, Till salu i Kummelnäs - Björnberget, Nacka Planlösning från Fahnehielmsvägen 15, Till salu i Kummelnäs - Björnberget, Nacka Planlösning från Fahnehielmsvägen 15, Till salu i Kummelnäs - Björnberget, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad