Till salu

Nacka Strand, Nacka

Fabrikörvägen 15

3 500 000 kr
area icon Yta
  • 33 m2 boarea
  • 17 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 953 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 8 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Fabrikörvägen 15 Visa projekt

Stor 1a med sovalkov och en fantastisk uteplats på ca 26 kvm. Lägenhetens totala yta är hela 50 kvm tack vare biytan om 17 kvm. Den sociala ytan är enkel att möblera och terrassen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet. Rymligt badrum utrustat med kombimaskin.

Läs mer om projektet och titta på bostadsväljaren med planskisser och beräknat solläge på:
https://www.tobinproperties.se/projekt/k1-nacka-strand/

Allmänt om projektet:

Centralt i Nacka strand utvecklar Corem, under varumärket Tobin Properties, de första husen i vad som kommer bli ett levande kvarter av bostäder. Tillsammans med arkitektkontoret DinellJohansson presenteras K1. 60 st lägenheter där form, funktion och genomtänkt design står i fokus med syfte att skapa bostäder som är hållbara över tid.

Försäljningen har skett etappvis och startade hösten 2021. De två första etapperna sålde slut och för närvarande är 48 av de 60 lägenheterna sålda. Bygget är i full gång och beräknad inflyttning är Q4 2023.

Ett begränsat antal lägenheter kan köpas av juridisk person.

Lägenheterna på fastighetens insida delar utsikt mot innergården som är en naturlig del av det berg och den skog som har stått här sedan tidernas begynnelse. Många av lägenheterna har balkong eller terrass, vissa erbjuder även sjöutsikt. Materialen har valts med omsorg utifrån höga krav på design, kvalitet och hållbarhet. Tack vare nya smarta lösningar skapas flexibilitet vad gäller rumsindelning och funktion, allt för att passa den moderna familjens föränderliga behov. Det här ska vara ett hem att kunna leva länge i. Det finns totalt 60 lägenheter, i storlek från 1 rok på 31 kvm till 5 rok på 110 kvm.

Det är inte bara det att Nacka strand ligger ytterst välplacerat mellan stad och skärgård, det är även det att det finns så många olika sätt att ta sig dit och ifrån. Cykel, bil, el-sparkcykel, longboard, MC, buss, färja. Och om några år även tunnelbana. Oavsett färdsätt, är det alltid enkelt att färdas hit. För alla vägar bär ju till slut till Nacka strand.

Bilderna är renderingar från projektet och kan således avvika från verkligheten och denna lägenhet.

Intresseanmälan

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad