Såld

Nacka Strand, Nacka

Fabrikörvägen 10A, 6 tr

Slutpris: 7 100 000 kr

Fabrikörvägen 10A, 6 tr

Bostad med det lilla extra, med milsvid utsikt över Stockholms inlopp

3 sovrum! Vill du ha det lilla extra så är det här rätt bostad för dig. Välkommen hem till denna trevliga och påkostade bostad i Nacka Strands omtalade projekt No.4.
Bostaden erbjuder allt från stora fönsterpartier, generös takhöjd, specialbyggt kök och en utsikt över Stockholms inlopp. Detta är en bostad ni inte får missa!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som är hjärtat av hela lägenheten. Generösa ytor, stora fönsterpartier och öppen planlösning gör detta till den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här får man enkelt plats med en större soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang till större sällskap.
Köket är unikt, exklusivt och speciellt framtaget för just projektet med läcker industrikänsla som går i en grå ton med bänkskiva i natursten. En platsbyggd köksö med matplats klädd i marmor. Köket är fullt maskinellt utrustat med induktionshäll/ugn, diskmaskin och kyl/frys. Mycket bra förvaring i stora skåp.
Bostaden har även två välplanerade sovrum som enkelt rymmer större dubbelsäng och annan förvaring, Stora fönsterpartier med milsvid utsikt. I masterbedroom har man gott om förvaring av en hel garderobsvägg.
Bostaden har även en klädkammare, perfekt för förvarning, som kontor eller extra sovrum.
Badrummet andas hotellkänsla med mörkgrå granitkeramik och väggar i natursten. Här finns wc, tvättställ, stor spegel med belysning, badkar med dusch, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Även här har man bra förvaring.

Trevlig förening med flertalet faciliteter såsom kylrum för matleveranser och en alldeles egen biosalong som rymmer stora sällskap. I föreningen finns det också en förskola.

- Genomgående ljuspigmenterat ekgolv.
- Fantastisk utsikt
- Generös takhöjd.
- Fantastisk planlösning och generösa ytor för större sällskap.
- Fantastisk utsikt.
- Fönster från golv till tak.
- Mycket bra förvaring.
- Förening med egen bio, hobbyrum och kylrum för matleveranser.
- Nära till allt!

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fabrikörvägen 10A, 6 tr, Såld i Nacka Strand, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad